Kinderyoga

IMG 6979

Bij kinderyoga met Marleen staat plezier voorop. Het mooie is dat kinderen spelenderwijs leren. Bewegen, zingen, yogahoudingen, ademspel en fantasie zijn de ingrediënten om de kinderen uit te dagen om zich, vanuit hun prille bewustzijn, vrij te kunnen voelen.

Van beweging naar rust
De ene oefening doen we individueel op de mat, de andere juist weer samen. Vanuit inspanning gaan we naar ontspanning en van beweging naar rust.
De seizoenen, de natuur, dieren, circus, dromen en emoties zijn thema’s die regelmatig terugkeren in de lessen. Aan het einde van de les mogen de kinderen op de mat liggen, onder een dekentje om te ontspannen. En dat vinden ze heerlijk

Schipluiden
De kinderyogalessen zijn op zaterdagmiddag in het Notenschip.
De lessen duren een uur:
14:00 - 15:00 uur (4-10 jaar)

19, 26 september, 3, 10 oktober 2020 (4 lessen 35 euro)


Erkend docent
Marleen volgde de docentenopleiding kinderyoga bij Pure Kinderyoga in Rotterdam. De opleiding is als specialisatie erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Opdrachtgevers
Ook op scholen of kinderdagverblijven kan kinderyoga voor een belangrijk rustmoment zorgen. Marleen heeft op de volgende locaties al kinderyoga verzorgd:
Kindercentrum ’t Kickertje Den Hoorn, Christelijke Basisschool De Ark Schipluiden, Pius X school Wateringen, Healthy Food Movement Westland

    KickertjeLogo    logo de Ark     logo piusx     logo healthy food movement


 

vincent

Vincent (7):

Ik vind de dubbele hond heel leuk !

 

 himalaya

 

Nelumbo Studio

Vlaardingsekade 49

2626 BC Schipluiden

Tel 06-53932359

info @ nelumbostudio.nl

KvK nummer 64947556

 

 facebook

 

 erkend

Pure kinderyoga opleiding erkend door Vereniging Yogadocenten Nederland