Meteen naar de inhoud

Kinderyoga: spelenderwijs en met plezier

Bij kinderyoga met Marleen staat plezier voorop. Het mooie is dat kinderen spelenderwijs leren. Bewegen, zingen, yogahoudingen, ademspel en fantasie zijn de ingrediënten om de kinderen uit te dagen om zich, vanuit hun prille bewustzijn, vrij te kunnen voelen.

Van beweging naar rust
De ene oefening doen we individueel op de mat, de andere juist weer samen. Vanuit inspanning gaan we naar ontspanning en van beweging naar rust. De seizoenen, de natuur, dieren, circus, dromen en emoties zijn thema’s die regelmatig terugkeren in de lessen. Aan het einde van de les mogen de kinderen op de mat liggen, onder een dekentje om te ontspannen. En dat vinden ze heerlijk

Lessen
De kinderyogalessen zijn in het Notenschip, Schipluiden. Minimale groepsgrootte is 6 kinderen. De lessen zijn op aanvraag.
Daarnaast geeft Marleen kinderyoga bij Kindercentrum ’t Kickertje in Schipluiden en Den Hoorn. Deze lessen zijn op aanvraag, aanmelden via Kindercentrum ‘t Kickertje.

Erkend docent
Marleen volgde de docentenopleiding kinderyoga bij Pure Kinderyoga in Rotterdam. De opleiding is als specialisatie erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Opdrachtgevers
Ook op scholen of kinderdagverblijven kan kinderyoga voor een belangrijk rustmoment zorgen. Marleen heeft op de volgende locaties al kinderyoga verzorgd:
Kindercentrum ’t Kickertje Den Hoorn, Christelijke Basisschool De Ark Schipluiden, Pius X school Wateringen, Healthy Food Movement Westland, kinderopvang Zon.