Meteen naar de inhoud

Yogaweekend

Ga je op 1 en 2 juni 2024 mee naar het landgoed Rheebruggen in Drenthe voor een 2-daagse yogaworkshop? Tijdens dit weekend (met 2 overnachtingen) zoek je de rust op in jezelf. Met yoga, meditatie, ayurveda en een kunstzinnige workshop. Voel je omringd door de inspirerende natuur van landgoed Rheebruggen. Met fijne yogalessen, meditatie en ayurveda. Thema: de vijf elementen! Onder leiding van Marleen en Marjan. Met een bijzondere bijdrage van Rineke.

Het programma staat nog in de steigers. Zoals we nu in onze gedachten hebben:

  • Vrijdagavond 31 mei 2024: aankomst en settelen.
  • Zaterdag 1 juni 2024: We beginnen de dag van met yoga en meditatie. Na het ontbijt is er een workshop over de 5 elementen. ’s-Middags kom je van alles te weten over ayurveda, een eeuwenoude manier van eten en leven om gezond te blijven. In de goed geoutilleerde keuken van de boerderij bereiden we met elkaar een ayurvedische maaltijd voor. En onder een heldere sterrenhemel sluiten we de avond bij een gezellig vuurtje af.
  • Zondag 2 juni 2024: Voor het ontbijt is er yoga en meditatie. Vervolgens doen we mee met de kunstzinnige en intuïtieve workshop van Rineke Vierhoven, die op het landgoed Rheebruggen woont. Er is ook ruimte om te wandelen en te genieten van de prachtige natuur. In de middag om 16.00 uur sluiten we het weekend af.

Deelname en kosten

Welkom voor iedereen. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 8.
De workshop zal € 395 kosten, inclusief accommodatie (2 nachten) en maaltijden (zaterdag 3x, zondag 2x).
Verblijf in de hallenhuisboerderij Meijersplaats, op het prachtige landgoed Rheebruggen in Drenthe.
Aanmelden bij Marleen of Marjan.

Meijersplaats op landgoed Rheebruggen